Geitenkaas

Bladerdeeghapjes gevuld met geitenkaas


Wat heb je nodig bladerdeeghapjes gevuld met geitenkaas:

- Bladerdeeg
- Zongedroogde tomaten op olie (liefst half gedroogde)
- Zachte geitenkaas
- Geraspte kaas
- Groene pesto

 

Aan de slag voor bladerdeeghapjes gevuld met geitenkaas:

Verwarm de over voor op 220 °C.

Snijd de ontdooide pakjes bladerdeeg schuin doormidden in vieren.

Smeer op elk stukje bladerdeeg een beetje pesto.

Leeg er een stukje zongedroogde tomaat en een stukje geitenkaas op.

Vouw de plakjes dicht en druk de randen lichtjes aan met een vork en smeer ze in met een opgeklopt eitje.

Bestrooi de hapjes met wat gerapste kaas.

Leg de pakketjes op een bakplaat met bakpapier in het midden van de oven.

Ongeveer 20-25 minuten bakken op 220 graden.

 

Eet smakelijk

 

Met dank aan: Christel